Hva vi gjør

En innovasjonspartner som stiller opp for deg.

Insitor lever for å hjelpe innovative bedrifter med vellykket innovasjon. Vi hjelper med utforming av søknad til offentlige støtteordninger til noen av markedets beste vilkår, men vi er også en langsiktig partner som kan bistå med strategi – og utviklingsprosesser. 

Som kunde av Insitor kan du forvente at vi holder deg løpende oppdatert på aktuelle støtteordninger, og at vi er der for deg som en sparringspartner når du trenger det. 

Vi skriver søknader no cure – no pay, og fakturer først etter støtten er mottatt. På den måten er det vi som tar risikoen med arbeidet. 

 

1. Skal du starte et prosjekt?

FoU (forskning og utvikling) er et bredt begrep som beskriver svært mange prosjekter. En stor andel av de som tar kontakt med oss anbefaler vi å gå videre med søknad, og 98% av disse søkandene blir godkjent.

Har du et prosjekt for å utvikle en ny prosess, tjeneste eller et produkt? Kontakt oss, så ser vi kjapt om du kan motta støtte. 

2. Uforpliktende møte
Vi kartlegger hvilke muligheter bedriften har for å oppnå offentlig støtte, tilskudd og/eller finansiering. 
3. Produksjon av søknad
Med den informasjonen vi har fått fra dere vil vi skrive søknader til relevante ordninger på vegne av bedriften.
4. Saksbehandling
Vi holder deg oppdatert på saksbehandling, og hjelper deg på veien videre uansett utfall. Vi sender inn klage dersom søknaden ikke blir godkjent på første forsøk.
5. Rapportering
98% av søknadene som Insitor tilrettelegger har blitt godkjent. Vi hjelper også våre kunder med rapportering på gunstige vilkår derson det er ønskelig.
6. Nye prosjekter eller spørsmål?
Vi kan når som helst kontaktes dersom det skulle være noe. Målet vårt er at alle kunder av Insitor skal føle seg best mulig ivaretatt.